Tuesday, February 2, 2010

...aku rindu...

2/2/2010-hari yg dinantikan telah tiba...lepas ni sekolah akan mula padat dengan penduduk SASERIANS batch ke 9...hari pendaftaran telah berlangsung...esok start dengan orentasi form4, aku diberi amanah utk menerajui kelas 4 theta, tgh pikir samada nak mula merebut hadiah kelas terbersih or x,tp kelas mesti kene bersih dan teratur...
Bile sambut pelajar form4 ni, teringat plak masa menyambut form4 7th Batch, teringat kat Megat(sekali tgk,dalam hati:eh adik Boni ke ni??) muka sama la plak, pastu teringat kat Ahmad Ashraf, Shin, sheriff, skem dan lain2..hehehe...masa form4 x rapat sgt dengan bebudak Iota ni lagi..tp yg palig ingat, si Afiq Azizi yg second intake, yg agak poyo and sombong ketika itu...aku pon tak kisah sbb mula2 masuk, form4 mmg camtu, ade ala2 berlagak sket.
Tp bile dah form5, sume dah matang dan sume berubah...yg lambat berubah, masih lagi terkawal dan tahu ape misi masing2...aku mmg takleh lupe pada kelas 5 IOTA...
adui, tetibe rindu lak dgn diorang ni sume...harap dapat jumpe u all sume masa terima result...cikgu tak kisah ape reslut korang, yang penting cikgu nak korang tau yang cikgu sayangkan korang 5 IOTA...and for shin, jgn lupe bertawakal pada Allah sbb dia lah pemberi rezeki pada kita bukan cikgu, cikgu hanya pemudah cara sahaja di atas muka bumi Allah yang besar dan luas ini...cikgu nak korang terus berjaya di luar SASER, dimana2 korang berada...be the GREATEST IOTA dimana2...
Shin: cikgu baca ur blog and thank u so much for the appreciation, cikgu buat sume tu atas tggjwb dan amanah yg diberikan, yg penting, utk kebaikan awak dan yg lain...cikgu nak tgk awak jadi pakar tulang or ape saje bidang yg awak ceburi nanti....
So, IOTA...miss u all so damn much!!! tak kisah ape org nak kata tp itulah hakikatnye...
to SIGMA 6th Batch cikgu pon rindu korang gak, x sbr nak jumpe terutamanya yang dah fly ke Mesir dan Jordan tu...
...cikgu sal...
IOTA form teacher of 7th BATCH

4 comments:

akraminHARIRI said...

post kali ni mmg khas kat budak2 skolah je...
nk komen gk~
:p

adam said...

4beta08?
5beta09?:D

saLhaLida said...

ala, adam,beta mmg dalam ingatan slalu, yg cikgu maksudkan tu ialah kelas yg cikgu pegang...

DR.BONNY said...

"megat( adik boni ker nie??)"
mmg adik saye pon!! haha...
truskan usaha cg. mngajar add math!!!
thanx to become my ex-set teacher..
hoho

~USAHA~DOA~TAWAKAL~