Saturday, October 2, 2010

...semarakkan semangat!! wow ape tu??...

salam,
lama btol la x menulis dalam blog aku ni...kesibukan diluar kawalan,keke...
Esok ade Anugerah Terbilang, hari ahad bekerja, nasib baik isnin cuti kalau x collapse aku dibuatnye minggu ni...Tension gak minggu ni bile dpt tau ranking add math jatuh giler + banyak and dpt tau lak STF no.1...

Keadaan ni mmg takleh nak dibiarkan, aku mesti terus berusaha utk kebaikan anak2 murid + kebaikan sekolah, aku takkan biarkan org lain amik no.1 tu lagi...

Semangat tol bunyinye, tp sume ni takkan mendatangkan hasil kalau xde kerjasama dari anak murid 8th batch tahun 2010...Come on boys, you can do it!!! JUST DON'T GIVE UP!!!

minggu depan kite pulun sama2 dalam lonjakan saujana...aku ajar set 5A dan set 2B minggu depan. Mulalah aku nak bwk rotan bulu ayam mcm thn lepas...sape x siap, rotan...nak berleter sakit tekak...

SASER TETAP AKAN NO.1
InsyaAllah, sama2 kita berdoa pada Allah kerna Dia penentu segalanya...
Kita sebagai manusia perlu berusaha selagi jasad masih ada!!!
...sal...
add math department

1 comment:

ady said...

go go admath go..!!

~USAHA~DOA~TAWAKAL~