Tuesday, September 8, 2009

...fly...fly...fly...

fly ni fly yg baik, bukan fly ke salmah bevi tp fly ke luar negara. Td Hifzi and geng dtg sekolah, aku tak tau pon depa ni nak dtg, aleh2 dah sampai. Dtg dgn si ganu, nafis, raffsan, lost, burn, amir rusli, aqel dan wan. Hifzi, wan, raffsan, aqel, burn and lost akan ke alexandria, amir rusli ke rusia, ganu ke jordan buat dentist (tak sangka aku budak ni), nafis ke cairo (selamat la ko kat sane)... Alhamdulillah, ramai gak dpt fly....

Yang kesian, ganu akan fly sabtu ni, tak tau dapat anta ke tak, aku nak balik kampung lak tu, huhu sian ganu, but Hifzi, mcm kene pegi anta je, dahlah masa die dpt full color aku tak dtg, merajuk lagi kang, tgkla mgkin gi dgn wan, most probably, kalau tak aku takde teman nak ke airport...haha

apa2 pon mabruk sbb dpt fly, and kaut byk2 ilmu kat tmpat org and berkawan dgn org mesir spy sng nak speaking arabic.

#sedih lak, slalunya ade hifzi, akan ada amir asyraf. td takde lak,huhu..sian amir tinggal kat taylor college tu.

oklah..


3 comments:

cik farah said...

kak sal,
mau ikut masa anta hifzi
sbb saya dah terjanji ngan dia
huhuh

cikgu airin said...

hifzi fly bile? nak jgk ikut bg mengisi masa lapang... tp h1n1?

faThi said...

sume nak anta hifzi fly T_T

~USAHA~DOA~TAWAKAL~